Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu, calificare la Turneul Semifinal

Echipa de baschet fete U13 a CSM Târgu Jiu a reușit calificarea la Turneul Semifinal al Campionatului Național de Baschet.

Fetele antrenate de profesorul Laurențiu Răuț s-au comportat exemplar și la turneul desfășurat la Târgu Jiu, în weekendul trecut, reușind să treacă, rând pe rând, de CS Câmpina, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CS Olimpia București (marea favorită a grupei 4), punctele cumulate în urma celor patru turnee așezând echipa din Gorj pe primul loc.

Victoria în fața Olimpiei București, scor 57-33, a fost salutată de primarul orașului, Marcel Romanescu, edilul anunțând că va propune Consiliului Local premierea echipelor de juniori care vor ajunge la turneele finale.

O nouă victorie a tinerelor baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu la turneul U13 care a debutat ieri. Fetele noastre au învins Olimpia București cu 57-33. O diferență uriașă, în fața unei echipe experimentate și cu tradiție.
Încă un pas important către finala care va trimite echipa câștigătoare în turneul final, alături de cele mai puternice cluburi din țară.
Voi propune în ședința Consiliului Local premierea tuturor echipelor de juniori care vor merge în turnee finale pentru a-i motiva pe tinerii noștri sportivi, dar și pentru a atrage cât mai mulți copii către sport.
Felicitări sportivelor și antrenorilor pentru rezultate și mult succes în continuare!”, a transmis Romanescu.