Tudor, supărat pe șefii PSD: Dacă nu ești în stare să îți asumi guvernarea, du-te acasă!

Adrian Tudor a atacat conducerea centrală a Partidului Social Democrat. După ce l-a criticat public și pe Mihai Weber, președintele PSD Gorj, viceprimarul din Târgu Jiu a trecut de la răfuielile locale la reproșuri aduse vârfurilor partidului. Tudor este nemulțumit că social-democrații nu își asumă guvernarea și vorbește despre interese ale unor colegi.

Nu știu ce se întâmplă, de ce nu ne asumăm, de ce nu își asumă totuși guvernarea, pentru că am dovedit de câte ori am fost la guvernare acest partid, au reușit să îndrepte lucrurile, să îndrepte România spre o normalitate. Acum trăim cu toții o dezamăgire, e o amorțeală totală. Unii își văd doar interesul personal de a-și păstra funcțiile, știu eu pe unde, prin parlament sau visează tot felul de funcții prin administrația publică locală și poporul suferă, economia e moartă. (…) E o lipsă de viziune, din ce văd. Dacă nu ești în stare să îți asumi un risc de a veni la guvernare, du-te acasă. Lasă partidul ăsta, că are cine să îl conducă și are cine să îl conducă la orice nivel. Oameni care au curajul de a face lucruri concrete, de a duce țara, de a duce comunitățile într-o normalitate’‘, a declarat, la Radio Infint, viceprimarul.

Adrian Tudor nu este de ieri în politică, știe posibilele consecințe ale unor astfel de poziționări, motiv pentru care, în anumite cercuri, sunt discuții despre strategii ce o să fie mai ușor perceptibile curând.