Tupeu jegos… de pesediști

Probabil ați văzut cum Viorica „Docilă” a prezentat, la capitolul „Investiții locale finalizate”, stadionul din Tg-Jiu. Inițial, vă spun sincer, am crezut că, din cauză că mă ustură ochii de la aerul condiționat, nu văd bine. Na, știți cum e când îți lăcrimează ochii… Dar am avut crunta dezamăgire să constat că e un tupeu jegos, de bagabonțeală absolută, din partea pesediștilor. Ăia de teapa lui Dragnea, Vâlcov și a răspândacilor din presa aservită, aia de linge… mierea reciclată de unii șmecheri. Nicidecum n-o suspectez pe „Docilă”, de exemplu, de vrăjeală de stradă, căci femeia e săracă rău de tot. A fericit-o Ăl de Sus, e și a ei împărăția divină. Nu, tuta habar n-are ce a prezentat, ce a citit, ce a expus presei, oamenilor. Fac pariu (cu cotă 1.01) că ea-i convinsă că investiția de la Tg-Jiu e terminată, că e totul ok și că a și băut șampania aia răsuflată de care amintea prin februarie.

Fată, ascultă și tu o dată în viața ta de premier de complezență: cercetează înainte de a pune botu’ ca proasta că treburile de le prezinți sunt adevărate. Că ăia-s perverși când îți pun foi în față. Ori te mint (cazul de față), ori cheamă medici să scrie în sanscrită diverse aspecte ale programului de guvernare a lu’ Vâlcov. Pricepi, fată, care-i treaba? Ăștia – citește „propaganda pesedisto-trompetistă” – (te) mint cu un tupeu fantastic. Iar tu… halești și expui minciunile lor. Ești ok, fată? Te simți împăcată cu tine când te demachiezi seara? Stai, faci asta, da?

Revenind… mi se pare de o jegozenie fantastică să minți cu atâta perversitate, când – nu mai târziu de săptămâna trecută – am ascultat declarații ale unui lider local din PSD, din care am aflat că e nevoie de… 4 milioane de euro. Da, tuto, a crescut și suma. Acum 8-10 luni se vorbea de puțin peste 2 milioane. Acum sunt 4… Frumoase vremuri trăim, Vasilicooo!!!

P.S.: Într-o țară întreagă la cap, ăla/ăia de-a(u) redactat chestiile alea zburau de mult din posturile călduțe în care se află. La noi e altfel.

Noi suntem dați dracu’ și neluați. Aia e! La noi e exact pe dos. Promovăm pe Viorica și pe Dragnea. O tută și un penal cu interese majore în bulversarea legilor. Dar e ok. Noi suntem ok. Vă pup!

Opinie

Ionuț Catrina

Articolul precedentTupeu jegos și sfidare! Dăncilă minte că stadionul din Târgu Jiu a fost finalizat
Articolul următorS-a stins sub ochii prietenului. Tânăr de 24 de ani, mort până la ajungerea ambulanței