U Craiova, fără benzină în meciul cu Petrolul. Mititelu a mers în vestiar după înfrângerea în fața găzarilor

U Craiova 1948 a fost învinsă de Petrolul Ploiești, scor 0-1 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, în etapa a II-a a SuperLigii la fotbal.
Unicul gol al partidei a fost înscris de Țicu (minutul 68), în urma unui contraatac școală al prahovenilor.
U Craiova pare o echipă prăbușită, fără vlagă, iar banca tehnică lipsită de soluțiile ce se impun.
După joc, Adrian Mititelu a mers în vestiar și a vorbit cu echipa:

Discuția a fost foarte pozitivă, ne-a întrebat cum ne-am simțit, de ce mai avem nevoie, atât. A încercat să culeagă informații de la noi, să ne ajute să ne revenim.

Avem nevoie în acest moment, jocul nostru are momente bune și momente mai puțin bune, trebuie să ne revenim, ăsta este adevărul”, a precizat Dragoș Albu.

”Mergem  înainte”…

Trebuia să fim mult mai atenți la contraatacurile lor, pentru că asta a fost tactica pe care au folosit-o. Ne-au așteptat să ieşim la joc şi au plecat pe contraatac.

La faza golului am încercat să joc un pas din prima, între linii, şi mi-a ieşit prost. Fundaşii noştri erau la centrul terenului, ei au plecat pe contraatac şi au marcat. După aceea noi nu am reuşit să revenim şi aşa s-a scris istoria acestui meci.

Din păcate l-am pierdut, dar mergem înainte, avem un meci greu în cupă şi trebuie să-l câştigăm. Acum trebuie să ne vedem de treabă şi să ne antrenăm, pentru că doar aşa putem să creştem. Jocul nostru are momente bune şi momente mai puţin bune, de aceea trebuie să ne revenim. Ăsta este adevărul!” a mai spus mijlocașul.

 

 

CLASAMENT:

 

FOTO: GSP.RO