U Craiova, îngenuncheată la Sibiu de un autogol. Albu: Mergem la Sepsi să câștigăm

FC U Craiova a pierdut, scor 0-1, partida cu AFC Hermannstadt, meci disputat duminică seara, în care oltenii puteau tranșa calificarea în play off, în condițiile în care formația Sepsi a fost învinsă de FCSB, scor 0-1.
Singurul gol al jocului de la Sibiu a fost consemnat în urma unui autogol. Silviu Balaure a centrat puternic de pe stânga în careul mic, iar Dani Hernriques a reluat cu capul imparabil în propria poartă (minutul 69, 1-0).
Partida care va decide ultima calificată în play off, Sepsi – FC U Craiova, se va disputa joi, 16 martie, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe.

Dragoș Albu: Depinde de noi calificarea

Nu am reușit să câștigăm azi, asta este. Consider că am făcut totuși un meci bun, am avut ocazii. După gol, s-a văzut presiunea. Ne-am retras, nu am mai reușit să ducem mingi în fața porții, deși am încercat. Mergem la Sepsi să câștigăm. Depinde de noi calificarea. Azi doar golul ne-a lipsit. Nu cred că jocul a arătat atât de rău încât să pierdem. Așa a fost să fie. Poate vom câștiga la Sepsi și vom uita acest meci. Vom intra în play-off și va fi bine”, a spus mijlocașul FCU.

Nicolo Napoli: Nu mi-am certat jucătorii

Nu am făcut un meci bun. Am avut două ocazii, două bare, dar nu a fost un meci bun. Au meritat, în final, să câştige meciul. Ştiam că este o echipă agresivă, cu pressing, care joacă bine. Noi am jucat prea puţin. Am fost noi puţin jos, în teren. Nu ştiu de ce, dar învăţăm. Nu mi-am certat jucătorii.  Am avut ocazii, nu am dat gol, nu am câştigat, gata. Acum, ne gândim la meciul de joi, cu Sepsi. Este o finală pentru intrarea în play-off. Important este pentru noi să facem puncte la Sepsi”, a declarat, după joc, antrenorul juveților. 

Articolul precedentZeci de tone de deșeuri din Olanda și Danemarca, întoarse de la granița României
Articolul următorPrognoză: Vreme sucită săptămâna aceasta. De la brumă și îngheț, la 16-20 de grade Celsius