U Craiova respiră după meciul cu CS Mioveni. Marcel Pușcaș: Ne-a fost frică de acest joc

 

FC U Craiova s-a impus în fața formației CS Mioveni, scor 3-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din prima rundă a play out-ului SuperLigii la fotbal.
Oltenii au deschis scorul prin Dragoş Albu, care a finalizat un avantaj la o acțiune a lui Radu Negru (minutul 53).
Tot de Dragoş Albu a majorat scorul, în minutul 66, din lovitură de la 11 m.
Rezultatul final l-a stabilit Juan Bauza, care a pus latul la o minge venită de la portarul Greab, în urma respingerii unui şut al lui Chiţu (minutul 90+5).

 

Marcel Pușcaș: A fost o săptămână grea

Un joc bun, fără îndoială. Ne-a fost frică de acest joc după momentul Sepsi. Mă bucur pentru jucători că au reușit să se remonteze. Îmbucurător este că am începutul jocul cu câțiva jucători care au jucat mai puțin și au dat dovadă de ambiție, seriozitate și responsabilitate. Felicitări lor și celor care au intrat, felicitări tuturor.

Este o victorie importantă pentru că ne-am mai încurcat cu Mioveni. Au un bilanț pozitiv în meciuri din ultimii doi ani cu noi. Sper să o ținem tot așa și să acumulăm cât mai multe puncte pentru a realiza al doilea obiectiv care este participarea la barajul pentru cupe și să ne vedem și de Cupa României.

A fost o săptămână foarte grea, în mod normal echipele capotează în urma unui eșec, este un moment psihologic. Este îmbucurătoare această victorie și poate să fie o gură de oxigen, jucătorii trebuie să aibă încredere în ei, să își vadă de treabă, să fie constanți și să acumuleze cât mai multe puncte.

Avem 25 de jucători în lot, nu considerăm că nu poate să joace unul sau altul. Paramatti a făcut-o foarte bine ca fundaș dreapta, Blănuță a avut două ocazii de a înscrie și în viitor probabil o să înscrie. Negru a fost într-o poziție mai nouă, dar a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, Asamoah la fel.

Au fost responsabili, mă bucură și ne dă speranțe că se poate mai mult și mai bine. Nu contează un jucător sau numele lui, numele nu joacă. Au avut ambiție și dăruire, meritau victoria. Perioada de pauză este bine venită și putem să ne pregătim în condiții foarte bune pentru ce urmează”, a declarat, după joc, președintele juveților. 

Dică: Mă așteptam să scoatem un rezultat pozitiv

Am făcut cel mai slab meci al nostru, nu am avut o atitudine bună, nu am făcut ce am pregătit, nu am avut încredere. Întâlneam o echipă care venea după un moment dificil și mă așteptam ca noi să punem probleme și să scoatem un rezultat pozitiv.

Am întâlnit cea mai bună echipă din play-out. Trebuie să avem încredere în continuare, pentru că putem să facem, să obținem rezultate pozitive. Trebuie să uităm cât mai repede acest joc și să luptăm în următoarele jocuri, pentru a câștiga puncte”, a declarat antrenorul echipei din Mioveni.

Articolul precedentCrește prețul aurului. La cât a ajuns gramul
Articolul următorTârgu Jiu: Încă un milion de euro pentru iluminatul cu corpuri LED. Romanescu: Vom căuta să acoperim și cartierele, nu doar bulevardele și străzile principale