Ultima oră! Ministerul Muncii anunță când ajung pensiile la români în luna ianuarie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a anunțat, miercuri, calendarul plăţii pensiilor în ianuarie 2024, arătând că distribuirea pensiilor la domiciliul beneficiarilor se va efectua începând cu data de 5 ianuarie 2024.  Plata pe card a pensiilor se va face în perioada 11-12 ianuarie.

Casa Națională de Pensii informează că în luna ianuarie 2024 plata pensiilor la Poștă se face conform convenției încheiate între cele două instituții. Fondurile necesare s-au transmis astăzi către Poșta Română. Astfel, sumele virate vor ajunge în conturile Poștei Române SA pe data de 4 ianuarie 2024.

𝗜𝗮𝗿 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗽𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 (𝗹𝗮 𝗱𝗼𝗺𝗶𝗰𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿) 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗲𝗳𝗲𝗰𝘁𝘂𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗮̂𝗻𝗱 𝗰𝘂 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟱 𝗶𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰. 𝙏𝙤𝙩𝙤𝙙𝙖𝙩𝙖̆, 𝙢𝙚𝙣𝙩̦𝙞𝙤𝙣𝙖̆𝙢 𝙘𝙖̆ 𝙥𝙡𝙖𝙩𝙖 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙙 𝙖 𝙥𝙚𝙣𝙨𝙞𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙨𝙚 𝙫𝙖 𝙛𝙖𝙘𝙚 𝙞̂𝙣 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙖𝙙𝙖 11 – 12 𝙞𝙖𝙣𝙪𝙖𝙧𝙞𝙚.

Facem precizarea că deschiderea de credite de la Ministerul Finanțelor pentru plata pensiilor în luna ianuarie 2024 s-a făcut din 29.12.2023 cu utilizarea creditelor începând cu data de 03.01.2024 și cu încadrarea in limitele lunii ianuarie 2024, aprobate de Guvern”, se arată într-o informare publică. 

 

Articolul precedentDate oficiale! Peste 10 milioane de vehicule înmatriculate în România
Articolul următorCSM Târgu Jiu debutează, sâmbătă, în Cupa EHF. Meciul se vede la TV