Un deputat AUR cere armată obligatorie, urgent. Și pentru parlamentari: România are pensați și epilați, mai puțin bărbați

Ciprian Ciubuc, de 36 de ani, din Chișinău, deputat AUR de Brăila, cere public măsuri urgente în contextul unei posibile escaladării a conflictului de la granița Ucrainei. Acesta solicită introducerea rapidă a stagiului militar obligatoriu și săparea de șanțuri de-a lungul frontierei estice.

 

Măsuri urgente, pe care le pot lua niște conducători demni în contextul disensiunilor NATO-Rusia:
Măsuri militare urgente:
– Armata obligatorie pentru absolut toți bărbații de 18-40 ani, o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toți bărbații cu studii superioare, și 6 luni pentru cei fără studii superioare. (România nu are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!)
– Convocarea, mobilizarea și antrenarea tuturor rezerviștilor apți.
– Șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime de-a lungul frontierei flancului estic.
– Toate drumurile naționale și internaționale de intrare în țară dinspre granița de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere”, a scris, pe pagina de socializare, deputatul. 
Pe lângă acestea, alesul AUR mai vrea stagiu militar obligatoriu de 3 luni pentru demnitari, parlamentari, miniștrii și funcționari publici, subliniind că: ”România are azi pensați și epilați, mai puțin bărbați!”.

IMAGINE: