Un minor și-a abuzat sexual vecinul, după care i-a furat banii, 5 lei

Un adolescent de 15 ani, din comuna vasluiană Dăneşti, a fost arestat în prima zi a anului sub acuzația că și-ar fi abuzat sexual un vecin de 57 de ani, după care i-ar fi furat banii din buzunar. Totul s-a întâmplat cu trei zile înainte de Anul Nou, în data de 28 decembrie, când minorul Sabin Teodor B. s-a întâlnit cu consăteanul în fața porții acestuia. Cei doi au povestit la o țigară, după care vecinul l-a invitat în casă, să servească un pahar cu vin. Ajunși în locuință, minorul i-a propus gazdei să întrețină raporturi sexuale. Când și-a dat seama că nu este o glumă, bărbatul a rupt-o la fugă. Nicio șansă de scăpare, a fost ajuns din urmă și târât în locuință, unde a fost violat. La plecare, minorul a sustras din buzunarele victmei toți banii găsiți, 5 lei.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată. Autorul a fost reținut 24 de ore și ulterior prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis madat de arestare pentru 30 de zile”, a precizat, pentru Observator.tv, Silvia Manta, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Potrivit unor surse din anchetă, adolescentul nu-și recunoaște faptele, susținând că vecinul i-ar fi propus să aibă relații sexuale.

 

Articolul precedentGalerie foto! Prăpăd: Au înţepat roata maşinii Poliţiei Locale şi la alte câteva zeci
Articolul următorAccident! Gorjeni răniți la ieșirea din Vulcan