Un nou atac la CSM! Miliardele și interesele întunecă rațiuni și generează conflicte în Primăria Târgu Jiu

Directorului de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, i se caută nod în papură. Deşi performanţele echipelor care activează la noua entitate sportivă nu pot fi contestate, iar publicul s-a apropiat din nou de sport, şeful Clubului Sportiv Municipal este “hărţuit” chiar de membrii Comitetului Director. Bălăeţ a explicat, miercuri, la ce s-a referit directorul de la Artego, Viorel David, când a spus că a sponsorizat echipa de handbal feminin. Lămurirea vine după ce consilierul local Ion Butan, membru în Comitetul Director al CSM, declarase că nu găseşte în evidenţele clubului suma la care face referire David.

Domnul director David a spus, clar, că a pornit acest proiect şi a băgat 3 miliarde în echipa de Divizie A feminin. Această echipă funcţionează de 2 ani. Eu am preluat această echipă de la LPS Târgu Jiu, iar domnul David s-a referit la banii pe care i-a băgat în echipă pe perioada când activa sub denumirea de LPS. CSM este un continuator al acestui proiect. Când nimeni nu a făcut nimic, el a întins o mână acestui sport şi a băgat acei bani în echipă”, a precizat Bălăeţ.

Directorul CSM-ului a mai spus că Viorel David a ajutat şi actualul proiect, dar nu înţelege de ce membrii Comitetului Director continuă să inventeze scandaluri care pot influenţa negativ activitatea sportivă a clubului.

N-a fost vorba de o sponsorizare la CSM, dar domnul David ne-a ajutat. Am organizat pe timpul verii o mulțime de cupe, unde a dat sponsorizări constând în cadouri pentru copii. Există în contabilitate aceaste sponsorizări. Anumiţi oameni caută scandal din orice. Lucrez cu nişte oameni în Comitetul Director care abia aşteaptă să se întâmple ceva rău. La CSM este totul în regulă. Vreau să mă ocup mai mult de sport decât de aceste scandaluri produse artificial”, a explicat Bălăeţ.