Un tânăr mascat, înarmat cu două cuțite, a fost împușcat, după ce a atacat oamenii pe stradă

Un tânăr de 25 de ani, din Iași, a fost împușcat de polițiști după ce a atacat cu două cuțite, pe stradă, în Năvodari, mai multe persoane. S-a întâmplat vineri dimineață, iar o patrulă de ordine publică a observat o persoană mascată care alerga două femei și doi bărbați, persoane ce strigau după ajutor, moment în care au plecat în urmărirea acesteia.

”Polițiștii au recunoscut persoana în cauză, care avea fața acoperită cu o mască, iar în mâini două cuțite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi ale orașului Năvodari, atât pedestru cât și cu autospeciala poliției”, au informat polițiștii constănțeni, potrivit Mediafax.

Fugarul a fost urmărit aproximativ un kilometru și în momentul în care a fost încolțit și somat să se predea a atacat un polițist. Agentul a tras un foc de armă, rănind tânărul în picior. La fața locului a fost chemată o ambulanță. Cele patru persoane atacate au declarat că nu îl cunosc pe agresor.