Home Principale Sport Una dintre cele mai bune handbaliste de la CSM Târgu Jiu și-a...

Una dintre cele mai bune handbaliste de la CSM Târgu Jiu și-a anunțat retragerea

 

Iubitorii handbalului din Târgu Jiu au avut ocazia să o vadă pentru ultima dată la lucru, în tricoul CSM, pe Ekaterina Dzhukeva, portarul echipei noastre, care a anunțat, înaintea meciului cu Dacia Mioveni, de miercuri, că se va retrage după acest sezon.

Sportiva, care a contribuit decisiv la reușitele CSM Târgu Jiu din ultimele două sezoane, spune că vrea să acorde mai multă atenție familiei. Chiar înainte de startul partidei, ea a fost aplaudată la scenă deschisă de sutele de spectatori gorjeni prezenți în sală.

În semn de mulțumire pentru contribuția la performanțele CSM Târgu Jiu, Dzhukeva a fost felicitată și a primit un buchet de flori din partea primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

 

Liviu Andrieș: A fost îngerul păzitor

 

Ce cuvinte mai avem de spus despre Katy? Toată lumea a fost mulțumită și a aplaudat-o la scenă deschisă. Katy pentru noi a fost îngerul păzitor. Cred că, în mare măsură, i se atribuie toate rezultatele pe care le-am avut. Bineînțeles, nu le uităm nici pe celelalte fete, dar știm ceea ce a făcut Katy la fiecare meci, având peste 15, 17, 18 intervenții. Pentru noi va fi o pierdere uriașă. Îi mulțumim din suflet! Eu, ca antrenor, îi mulțumesc din suflet pentru ceea ce a făcut pentru noi, ca echipă. Sunt convins că și finanțatorii noștri i-au mulțumit și îi vom mulțumi toată viața pentru ceea ce a făcut, pentru că e clar că ea a fost unul dintre oamenii de bază ai acestei echipe și jos pălăria pentru pentru ea! Orice om important și de calitate este greu de înlocuit. Competiția viitoare ne va arăta dacă vom găsi soluții pentru înlocuirea ei. Vom vedea ce se va întâmpla. Eu sper să-i ducem dorul doar din punct de vedere omenesc și sufletește, nu și din punct de vedere sportiv, ci să reușim să găsim soluții. E clar că va fi destul de greu”, a spus tehnicianul. 

 

IMAGINI: