Veste mare pentru Condescu: Nimeni nu se mai poate opune aducerii acționarilor doriți la Pandurii

Principalul creditor de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu, este la un pas de a-și realiza un vechi obiectiv, și anume aducerea în club a unor noi acționari, firme și persoane fizice pregătite să sprijine financiar activitatea grupării sportive, așa cum anunța în urmă cu ceva timp fostul președinte.

Săptămâna aceasta, o instanță a Judecătoriei Târgu Jiu a acceptat cererile de retragere din asocierea cu Pandurii Târgu Jiu a Primăriei Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și a Complexului Energetic Oltenia, situație în care Marin Condescu nu va mai întâmpina opoziție, așa cum a reclamat în trecut, în aducerea unor investitori, numele unor entități juridice fiind și prezentate public.

Reamintim, din asocierea cu clubul de fotbal s-a retras și Artego SA Târgu Jiu.

În situația dată, dacă decizia instanței va rămâne definitivă, Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va putea avea secție de fotbal dedicată copiilor orașului, o posibilitate repusă pe tapet de primarul orașului, Marcel Romanescu.

Judecătorul de la instanța Târgu Jiu a luat hotărârea să ne dezafilieze, ca să putem să ne retragem din asocierea de la Pandurii, pe noi (Primăria Târgu Jiu n.red.), Consiliul Județean și Complexul Energetic Oltenia. Rămâne să vedem exact dacă va fi recurată această hotărâre judecătorească, iar dacă nu va fi, atunci Clubul Sportiv Municipal va avea o secție de fotbal”, a declarat, la Radio Omega, edilul-șef.