Victorie la scor: U Craiova a scos la tablă studenții clujeni. Chipciu: O să îi visez pe Bauza și Bahassa

 

U Craiova 1948 a învins Universitatea Cluj, scor 5-0 (3-0), vineri seara, în Bănie, într-un meci din cadrul etapei a XXIV-a a SuperLigii la fotbal.
Golurile oltenilor au fost marcate de Aurelian Chițu (min. 12 și 25), Dragoș Albu (min. 36), Yassine Bahassa (min. 81) și Vladislav Blănuță (min.90).

 

NICOLO NAPOLI: E MERITUL JUCĂTORILOR

 

Meritul este al băieților, au făcut un meci foarte bun. Am meritat să marcăm cinci goluri. Sunt bune cele trei puncte. Au stat bine în apărare, au fundași buni, dar e meritul jucătorilor. L-am felicitat în vestiar pe Chițu pentru dublă, era fericit. Și Blănuță a intrat și a marcat. E meritul lor, e jocul lor pe teren. Nu știu de ce vine la mine (Dragoș Albu după înscrierea golului – n.red.). E vorba despre încrederea dintre antrenor și fotbalist.

Sper să nu pierdem cele trei puncte la «masa verde» cu Sepsi. E important că am câștigat aceste trei puncte, acum ne gândim la următorul mei.

E greu când ai un stadion așa, fără suporteri nu e fotbal. Cred că suporterii ar fi fost fericiți că am câștigat un meci. Dar cred că la fel au fost și la televizor. Noi încercăm să câștigăm punctele pentru suporteri, pentru club și pentru noi”, a declarat, după joc, antrenorul craiovenilor.

 

ALEX CHIPCIU – U CLUJ: O MARE UMILINȚĂ

Nu am fost nicăieri. Probabil am intrat foarte relaxați în meci, am crezut că e un meci ușor și ne-am trezit cu 5-0 și o mare umilință, e clar. Nu știu ce să zic, m-am și plictisit de mine, mă enervează rău de tot. M-am săturat de mine. Fotbalistic, ce să zic, eu mă simt abuzat fotbalistic. Nu știu dacă am mai pierdut așa. Cred că la Brașov. Dacă aveam 20 de ani, cred că luam 3 cartonașe roșii azi. Înnebuneam să îmi dea cu călcâiul Bauza și Bahassa. O să mă duc acasă și în loc să visez familia, o să îi visez pe Bauza și Bahassa.

Am avut două meciuri bune și probabil asta ne-a făcut să ne credem foarte buni. Sincer, aveam așa o teamă înainte de meci, i-am văzut pe video, că au calitate. Clar, acum, Mister o să analizeze toate lucrurile. E și un tip mai calm și o să vadă lucrurile mai clar decât le văd eu acum”, a declarat căpitanul ardelenilor.