Victorie mare și CALIFICARE! Junioarele CSM au câștigat în fața ”invincibilelor” de la Chimia Râmnicu Vâlcea

Junioarele III de la CSM Târgu Jiu au reușit joi o victorie mare în fața Chimia Râmnicu Vâlcea, rezultat care le clasează în primele șase din Seria E și asigură calificarea în faza următoare a competiției.

Gorjencele aveau nevoie neapărat de un meci câștigat în ultimele două etape, însă programul nu le era deloc favorabil, cu echipa din Vâlcea (acasă) și LPS Slatina (deplasare) la orizont. Fetele de la Chimia nu au cunoscut gustul înfrângerii tot campionatul, iar de aici mari emoții și o capacitare extraordinară înaintea confruntării. A fost VICTORIE, CSM Târgu Jiu – Chimia Râmnicu Vîlcea 20-18 (12-12), după o partidă în care elevele lui Andrei Enache s-au mobilizat exemplar.

 

Am avut emoții mari în acest meci, pentru că am simțit că putem câștiga în fața celei mai bune echipe din serie. Cred că echipa din Râmnicul Vâlcea, care are în componență niște jucătoare foarte valoroase, se va bate cu șanse reale la medalia de aur la acest nivel. Am reușit să ne mobilizăm să strângem rândurile și am demonstrat că atunci când joci ca o echipă, unită, poți să câștigi în fața oricui. Am întâlnit o echipă extrem de puternică, a fost o luptă acerbă, iar diferența a fost făcută de faptul că fetele au jucat cu inima și cu sufletul. Este numai meritul acestor fete care au muncit enorm în ultimele șapte-opt luni. Pentru noi, ca și club înființat de puțin timp, este o performanță enormă’‘, a declarat, pentru site-ul clubului, antrenorul Andrei Enache.