Victorie! Pandurii a reușit să câștige la Petroșani

Formația Pandurii Târgu Jiu a reușit o victorie imensă la Petroșani, 2-1 (1-1), în fața echipei lui Nicolae Sarcină, Energeticianul. Începutul de meci le-a fost favorabil gazdelor, dar gorjenii au reușit să se impună pe final și să urce deasupra zonei retrogradabile a clasamentului. Pandurii va mai întâlni Politehnica Timișoara, pe teren propriu, și U Cluj, în deplasare, și par salvați de grijile retrogradării. Energeticianul urmeză să joace la Metaloglobus, iar în ultima etapă, acasă, cu Chindia Târgoviște. Cu rezultate ”normale”, Pandurii, 41 de puncte, nu mai poatet fi întrecută de echipa finanțată de Nicolae Sarcină, 39 de puncte, însă fotbalul este plin de surprize. Tocmai de aceea, meciul cu Politehnica Timișoara nu trebuie tratat cu ușurință. Un punct în această partidă, coroborat cu o înfrângere a Energeticianului la Metaloglobus ar aduce și salvarea matematică. Brigada  de arbitri de la Petroșani, George Vidican (Satu Mare), Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Andrei Chițoiu (Timișoara) a reamintit în repetate rânduri  practici ce însemnau portbagaje de Dacia pline sau carnete CEC în alb.

Golurile:

1-0, min. 9: se acordă gol la o fază controversată. Vlad Rusu a reluat spre poartă din 6 metri, mingea a lovit bara interioară și a fost respinsă din zona liniei porții, dar arbitrul Vidican (Satu Mare) a văzut gol pentru gazde.

1-1, min. 28: Dodoi a restabilit egalitatea cu un șut care a lovit și bara.

1-2, min. 87: Același Dodoi aduce victoria gorjenilor, din 4 metri, servit excelent de Blejdea

Pandurii: Al. Costache – Brînzan (cpt.), D. Ciobanu, Rob. Ggheorghe, Al. Vasilescu – Vodă, Raiciu – Tudoran, Dodoi, Blejdea – P. Popescu: Rezerve: Al. Oprița – Dănescu, Ședndoiu, Almic, Măicăneanu, Kim Du-Ho, Rob. Lică; Antrenori: Adrian Bogoi și Dorian Gugu