Victorie prin KO! Gabroveanu ţine tricolorul sus

Boxerul gorjean Alexandru Gabroveanu a avut o evoluţie de excepţie în gala organizată sâmbătă la MPH Arena, din Ludwigsburg, Germania. Românul l-a învins prin KO, în runda a doua, pe sârbul Luka Stajic și continuă neînvins la profesioniști. Cu victoria de sâmbătă seara, Gabroveanu a ajuns la 13 contabilizate la profesioniști, dintre care 12 prin KO. Pugilistul a postat meciul pe pagina sa de facebook alături de mesajul:

”Meciul de seara trecută, 23 martie, Ludwigsburg, MPH ARENA. Am învins prin KO, în repriza a doua. Reprezint România, cu drag și succes peste hotare, vă mulțumesc pentru susținerea, iubirea și devotamentul vostru!”

La câteva ore după meci, Alexandru ne-a spus că sârbul nu a fost un adversar deloc ușor și că foarte curând va disputa un meci de titlu LBF.

”Stajic a fost destul de tare și agresiv, dar l-am adus unde am vrut eu și am reușit KO. Urmează un meci de titlu LBF pe 27 aprilie, la Neudegger Sporthalle, Germania, apoi o să mai vedem. Dacă o să fie bine și dacă o să ne înțelegem va urma și Las Vegas”, a precizat sportivul gorjean.