Video! Gorj: Furt de lemne reclamat pe facebook

Un gorjean a surprins video o tăiere de arbori la care asista pădurarul de la Ocolul Silvic zonal.

La furat de lemne împreună cu pădurarul Pașcu Constantin și Dăianu Gabriel pe raza comunei Plopșoru sat Piscuri din pădurea ocolului silvic Turceni, direcția silvică Gorj, iar șeful postului de poliție Buștean Răzvan Claudiu nu a confiscat motofierăstrău, tractorul și căruța de lemne, iar lemnele fiind descărcate în curtea pădurarului Pușcu Constantin”, a scris pe facebook bărbatul.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a reacționat și a anunțat că în cauză a fost constituit un dosar penal:

Având în vedere cele semnalate în spațiul public, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere de material lemnos. De asemenea, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acțiune al polițiștilor care s-au deplasat la fața locului’.

La furat de lemne împreună cu pădurarul Pașcu Constantin și Daianu Gabriel pe raza comunei Plopșoru sat Piscuri județul Gorj din pădurea ocolului silvic Turceni, direcția silvică Gorj iar șeful postului de poliție Buștean Răzvan Claudiu nu nu a confiscat motofierăstrău ,tractorul și căruța cu lemne , iar lemnele fiind transportate și descarcate în curtea pădurarul Pușcu Constantin șeful grupului!

Publicată de Valy Popescu pe Luni, 6 aprilie 2020