Video: Patimă maximă! Un suporter a amenințat că se aruncă în gol dacă primarul nu schimbă antrenorul echipei locale

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, s-a urcat circa 100 de metri pe un turn industrial pentru a cere demisia antrenorului echipei de fotbal favorite, avertizând că se va arunca în gol în cazul în care doleanța nu îi va fi satisfăcută.

S-a întâmplat duminică, în jurul orei 14:30, la Baia Mare, după ce formația locală, Minaur, din Liga 3, a pierdut, 0-2, în fața celor de la Progresul Șomcuta Mare. Fanul nemulțumit a considerat că urcarea pe scara exterioară a Turnului Combinatului Cuprom (351 metri înălțime) îl va determina pe primarul Cătălin Chercheș să îl demită pe antrenorul Dorin Toma.

Chemăm primarul la noi aicea. Să-l dea afară pe Tomiță. Ăsta-i scopul meu, de asta am urcat aici. Să-l dea afară, că numai așa poate să plece de la echipă și să se aducă un alt antrenor. Nu mai vreau să îl văd pe Tomiță. O să îl sun pe primar și o să-l chem aici. Dacă va veni, va veni, dacă nu – atunci o să mă dau jos de pe turn când va veni primarul și îl va da afară pe Tomiță: Dorin Toma de la echipa de fotbal a orașului. Vreau să aducă alt antrenor!, a spus fanul.

 

Polițiștii au reușit să îl convingă pe pătimașul suporter să coboare, după care l-au amendat.

 

Azi, 15 noiembrie, în jurul orei 14 30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri. Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 30 ani din Baia Mare. În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn. Acesta a fost sancționat contravențional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a transmis IPJ Maramureș.