Vin miniștrii pe la noi: ministrul Sănătății este așteptat să verifice unitățile medicale din Gorj

Gorjul va fi ”asaltat” de miniştri în următoarea perioadă. O spune deputatul PSD Mihai Weber care anunţă că vizitele de rang înalt vor începe chiar din această săptămână. În judeţul nostru vor ajunge, până în luna mai, Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii sau Marius Budai, ministrul Muncii.

“O prezenţă importantă pe care o aşteptăm este cea a ministrului Sănătăţii, pentru a vedea starea unităţilor medicale din Gorj, punând foarte mare accent pe calitatea actului medical”, a spus Weber.

Pe de altă parte, inspectorii din cadrul Corpului de Control al ministrului Sănătăţii ar fi trebuit să ajungă de o lună la Târgu Jiu, după scandalul cu filmul deocheat de la Secţia Psihiatrie, dar vizita s-a tot amânat. Noul preşedinte al PSD Gorj îl aşteaptă în judeţ şi pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a purta discuţii referitoare la infrastructura rutieră, în special la drumul expres Târgu-Jiu – Craiova.

“Am planificat o discuţie cu  Ministrul Transporturilor şi directorul Companiei Naţionale de Investiţii privind stadiul tuturor lucrărilor importante pentru Gorj, lucrări de infrastrucura rutieră. Drumul expres deja a intrat în linie dreaptă, este nu numai studiul de fezabilitate scos la licitaţie, ci şi proiectul tehnic, de execuţie, care înseamnă că scurtează durata acestei investiţii, din punctul meu de vedere cea mai importantă pentru Gorj privind dezvoltarea economică a judeţului”, a precizat Weber.

De menţionat că tot Mihai Weber a anunţat la mijlocul lunii februarie 2019 şi vizita şefului CNAIR, Narcis Neaga, la Târgu Jiu tot pentru a explica proiectul drumului expres. Neaga nu a mai ajuns în oraşul lui Brâncuşi.