VINE! Dăncilă și-a confirmat vizita în Gorj. Alături de ea, un comando electoral

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a anunțat prezența certă în Gorj a premierului Viorica Dăncilă. Aceasta va participa alături de Petre Daea, ministrul Agriculturii, la sărbătoarea ”Urcatului oilor la munte”, manifestare programată în weekend-ul următor la Novaci.

”Avem confirmarea că, pe data de 19 mai, la Novaci, va fi prezentă doamna prim-ministru, alături de ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea. De asemenea, ministrul Finanțelor, domnul Teodorovici, va fi prezent în perioada respectivă în Gorj. Și domnul Deneș (Ape n.red.) va veni”, a spus Weber. 

În prag de alegeri, PSD va desfășura activități ce vor vizeza și electoratul care își desfășoară activitatea în Complexul Energetic Oltenia.

”Sunt sigur că vor veni și reprezentanți din Ministerul Energiei, pentru că înainte de acest eveniment, pe data de 18, aș dori să facem o vizită într-o zonă în care ne interesează, unde Complexul Energetic Oltenia își desfășoară activitatea. Să vedem cum vom contura programul, dar de aceea v-am spus că este necesară și prezența unor oficiali din Ministerul Energiei. Dacă nu la nivel de ministru, cu siguranță secretarul de stat care se ocupă de probleme de energie, domnul Vișan, va fi prezent la Gorj”, a completat liderul social-democrat.