Vişan a plecat la Petrolul. Este foarte posibil ca Pandurii să rămână fără majoritatea oamenilor de bază

Ceea ce oamenii din Târgu Jiu apropiaţi fenomenului fotbalistic cunoşteau s-a şi concretizat: Bogdan Vişan, puştiul de 18 ani care a avut, în general, evoluţii bune şi foarte bune la Pandurii, a semnat cu Petrolul Ploieşti. Mutarea era aşteptată, unele poziţionări ale fotbalistului fiind puse pe seama faptului că ştia că o să plece, are o ofertă bună. Ajuns la Pandurii de la CSA Steaua Bucureşti, din campionatul judeţeanu, unde nu prindea titular, Vişan a avut marea şansă de a lucra cu Adrian Bogoi la Târgu Jiu.

Mi-am reziliat contractul cu Pandurii, iar pe 8 ianuarie 2020 voi merge la Petrolul. E un pas uriaş în cariera mea, aşa cum a fost şi în vară, când, de la CSA Steaua, am ajuns în Liga 2, la Pandurii. Nu regret că am venit la Târgu Jiu, chiar dacă nu am luat bani şi s-au scos nişte vorbe neadevărate despre mine. Important e că acum am ajuns la o echipă de mare tradiţie din România. Sunt convins că vom promova”, a declarat, pentru Liga 2.ro, fostul jucător de la Pandurii.

Plecarea lui Vişan nu va fi singulară, este de aşteptat ca toţi fotbaliştii care vor avea o ofertă să părăsească gruparea gorjeană. Reamintim, băieţii de la Pandurii nu am primit nici măcar un salariu înainte de sărbători.