Vor Consiliul Județean și mai multe primării: Ponta vine în Gorj în campania pentru locale

Pro România şi-a fixat un obiectiv foarte îndrăzneţ la Gorj. Formaţiunea politică crede că are forţa să câştige viitoarele alegeri locale la Târgu Jiu şi să obţină preşedinţia Consiliului Judeţean. Şeful de campanie, Mihai Prunariu, a declarat că preşedintele de la nivel central, Victor Ponta, va veni de cel puţin trei ori, în municipiu, înainte de alegeri.

Preşedintele Victor Ponta va veni, în campania de la alegerile locale, la Târgu Jiu şi sper să scoatem un rezultat bun. Deocamdată, suntem în completarea tuturor organizaţiilor la nivelul localităţilor. Ne propunem să câştigăm Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu şi patru-cinci primării de localităţi”, a declarat Prunariu la Radio Inifinit.

Fostul social-democrat a mai spus că Pro România va avea candidaţi la toate primăriile din judeţ. Pe de altă parte, în această săptămână, va fi definitivat candidatul pentru municipiul Târgu Jiu. Gabriel Coica, preşedintele organizaţiei municipale, ar putea să-i cedeze locul Luminiţei Popescu, fostul rector al Universităţii ”Constantin Brâncuşi”.

În momentul în care vorbim, candidatul nostru este Gabriel Coica. Este un tip extrem de pragmatic, un om de echipă şi preşedintele organizaţiei municipale. În cadrul biroului organizaţiei municipale se va lua cea mai bună decizie. După ce vor lua această decizie, o vor comunica şi organizaţiei judeţene. Au mână liberă să stabilească cel mai bun candidat, care se va bate cu şanse reale pentru Primăria Târgu Jiu”, a precizat Prunariu.