Vrea bani pentru proiecte! Primarul din Târgu Jiu îl așteaptă pe ministrul Dezvoltării cu mapa pregătită

Anunțata vizită de vineri a ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, în Gorj este aşteptată cu interes şi de edilul-șef al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Reprezentantul guvernului se va întâlni cu primarii care au proiecte finanțate de la bugetul statului, prin PNDL, și va analiza stadiul implementării acestora.

Romanescu a declarat că are 10 proiecte care aşteaptă finanţare. Printre ele se află reabilitarea centrului pietonal din Târgu Jiu sau cele patru investiţii lansate cu ocazia bicentenarului Revoluţiei de la 1821: reamenajarea Parcului “Tudor Vladimirescu” şi a colegiului cu acelaşi nume, amenajarea unui parc în zona Coloanei Infinitului şi apariţia unei parcări pe atrada Tudor Vladimirescu.

Voi prezenta toate problemele de la nivelul autoriţăţii publice locale şi voi solicita sprijin pentru alocarea de fonduri pentru proiectele depuse. Voi discuta despre investiţiile aflate în derulare, dar şi pe tema lucrărilor pentru care avem nevoie de sprijin. Cred că în total sunt 10 proiecte care aşteaptă finanţare. Am depus un proiect pentru centrul municipiului Târgu Jiu la Compania Naţională de Investiţii, pasajul din 9 Mai de sub calea ferată, deci sunt foarte multe proiecte pe care le avem la Ministerul Dezvoltării şi pentru care încercăm, treptat, să obţinem finanţare. Nu ne putem dezvolta din bugetul local”, a declarat edilul din Târgu Jiu.