Weber a luat darul lui Dăncilă. Inaugurează stadionul din vorbe, în septembrie

Deputatul PSD Mihai Weber a declarat, joi, că Stadionul Municipal din Târgu Jiu va fi inaugurat la finalul lunii septembrie. Gorjenii erau anunţaţi, la început de săptămână, de către viceprimarul Aurel Popescu, că mai este nevoie de 4 milioane de euro pentru ca lucrările de la arenă să fie finalizate. Weber a spus însă că suplimentarea sumei acordate de Compania Naţională de Investiţii nu este o problemă, iar din toamnă se pot juca meciuri oficiale în oraşul lui Brâncuşi.

“Am primit asigurări că termenul de 30 septembrie va fi termenul maxim în care vom putea spune că se va tăia panglica, în sensul că va fi recepţionată lucrarea respectivă. Se ştie foarte bine că stadionul propriu-zis este finalizat, însă ne trebuie anumite sume de bani pentru anumite lucrări, ceea ce ţine de utilităţi şi partea din faţa stadionului. A fost o comisie interministerială, s-au obţinut hotărârile şi avizele necesare, au fost puse şi în dezbatere publică, cred că undeva în maxim două-trei săptămâni vom avea şi un răspuns clar ca şi orizont de timp, maxim. Dar, la ultima discuţie pe care am avut-o, zilele trecute, cu reprezentantul Companiei Naţionale de Investiţii, a fost că termenul de septembrie va fi respectat. E o sumă suplimentară şi trebuie anumite proceduri, dar s-au depăşit, nu cred că mai sunt impedimente, e vorba numai de timp acum”, a precizat Weber.

Răbdarea microbiştilor gorjeni a fost pusă serios la încercare din vara anului 2015, atunci când s-a instaurat “şantierul”. Ultima promisiune de inaugurare a venit de la premierul Viorica Dăncilă, care i-a îndemnat pe gorjeni să pună şampania la rece în luna iulie a acestui an. Un suporter al Pandurilor a organizat un eveniment prin care încearcă mobilizarea fanilor pentru a protesta faţă de repetatele amânări ale inaugurării stadionului.

 

 

 

Articolul precedentFoto: Inadmisibil! Târgul de la Polovragi, transformat într-un bâlci al nesimțirii. Autoritățile dorm
Articolul următorGorj: Salariați la stat, în greva foamei de foame!