Weber, convins că PSD Gorj rămâne în picioare: Pleacă traseiștii, oportuniștii

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a vorbit, la Radio Infinit, despre situația din partid, formațiune din care vicepreședintele Mihai Prunariu și-a anunțat plecarea, iar în urma acestei decizii Adrian Tudor, viceprimar în Târgu Jiu, a spus că vor mai urma și alți membri care vor părăsi organizația.

”Nu o să vedeți migrație din PSD. Pleacă traseiștii, oportuniștii”, a spus Weber, care a continuat:

Deci, eu repet, am spus-o, ușile partidului sunt deschise pentru oricine. În ambele sensuri. Și pentru cei care vin, și pentru cei care vor să plece. Nu ținem pe nimeni cu forța. De asemenea cine vine, vine deschis și trebuie să construiască alături de noi”.
Cât despre intențiile lui Adrian Tudor, despre care Ciprian Florescu spunea că are postul de viceprimar asigurat, Weber a spus:
Păi dacă aveți răspuns la anumite întrebări, ar trebui să îl întrebați pe el. Dacă el nu știe ce își dorește, cu atât mai puțin eu sau dumneavoastră, sau altcineva. Eu am avut o discuție cu toți cei implicați în Târgu Jiu, și alături de echipa de la Târgu Jiu și de alte persoane, respectiv primari din localitățile învecinate, care au venit alături de echipa de la Târgu Jiu, respectiv de Ciprian Florescu, Aurel Popescu, Florin Cîrciumaru și toți cei implicați, birou, consilierii care sunt și credeți-ma că vom face o figură plăcută, pentru că dacă este dorința unei echipe și dorința unei majorități de a se produce o schimbare la nivelul municipiului Târgu Jiu, se va produce lucrul ăsta’‘, a afirmat șeful social-democraților gorjeni.