Weber garantează o funcţie importantă în Guvern pentru un gorjean

Goana după secretari de stat continuă la Gorj. Deşi se părea că reprezentanţii social-democraţilor din teritoriu au rămas cu buza umflată după Congresul Extraordinar, deputatul Mihai Weber le dă din nou motive de optimism politicienilor locali. Deşi nu a vrut să avanseze nume, preşedintele executiv al PSD Gorj a declarat că cel puţin un gorjean are şanse mari să ocupe o funcţie importantă în actualul Guvern.

“N-aş vrea să dau nişte date exacte acum, am o veste destul de îmbucurătoare. Atunci când se va materializa, veţi fi primi care veţi afla despre lucrul acesta. În general, îmi place când un lucru este făcut, să fie făcut până la capăt, şi nu doar la nivel de declaraţie. Dar, încă o dată, vor fi câteva persoane, şi acum am în minte o persoană care, cu siguranţă, va ocupa o poziţie extrem de importantă şi o altă persoană, care, de asemenea, va merge într-o altă poziţie. Eu zic că în câteva zile vom avea şi nominalizările propriu-zise. Pot să apară şi alte nume decât cele vehiculate”.

Mihai Prunariu este susţinut de partid pentru un post la Ministerul Tineretului şi Sportului, iar Cristian Toader Pasti este sprijinit pentru Ministerul Economiei. În cărţi ar putea intra şi Bebe Viorel Ionică. Andrei Maioreanu este singurul politician de la Gorj care ocupă, în prezent, funcţia de secretar de stat (Ministerul Energiei).

Articolul precedentConsiliul Judeţean a obţinut cea mai mare investiţie postdecembristă
Articolul următorCEO: Mai mulți bani, economia la fondul de salarii împărțită în septembrie