Weber îi dă peste nas lui Ion Iordache: PSD nu i-a oferit primul loc pe lista de la Senat

După o lungă pauză în care PSD Gorj a acceptat în tăcere mai toți ghionții lui Ion Iordache, social-democrații, nevoiți să răspundă la întrebările jurnaliștilor, au replicat omului de afaceri ajuns senator PNL.

Primit în curta PSD în vara anului trecut, acolo unde se instalase destul de confortabil, Iordache a declarat, de curând, că toate partidele, la nivel județean, i-au propus să candideze pentru Senat, de pe prima poziție. Întrebat cum comentează această afirmație, deputatul Mihai Weber s-a întrecut în ironii la adresa senatorului:

Am văzut declarația asta, dar nu i-am dat importanță. M-am gândit că, poate, în momentul în care s-a exprimat că toate formațiunile politice, toate, inclusiv PSD, poate vorbea de cele din altă țară, din Bulgaria, din Ucraina, nu din România. Cert este că din partea PSD Gorj nu au existat asemenea discuții. Celelalte formațiuni politice pot dezminți sau să fie de acord cu ce spune domnul Iordache. Acesta este modalitatea unora de a-și convinge electoratul. La PSD, cei care au acest mod de abordare, nu sunt primiți în familie”.