Weber îl trimite la colț pe Iordache: Niciun lider PNL nu are dreptul, nu are credibilitate să discute despre CE Oltenia

Nu există riscul falimentului la Complexul Energetic Oltenia, transmite președintele PSD Gorj, Mihai Weber.
Liderul social-democrat a ținut să-l contrazică pe deputatul PNL, Ion Iordache, cel care a afirmat că Ministerul de Finanțe va cere companiei să returneze ajutorul de 1,6 miliarde de lei.
Weber dă asigurări că în proiectul de ordonanță nu este prevăzută returnarea acestei sume și spune că Iordache nu are credibilitate să vorbească despre CE Oltenia.

Ordonanța este publicată și nu se face nicio discuție despre acea sumă. Haideți să fim cât se poate de serioși și să nu ne mai luăm după tot felul de zvonuri. Este cu totul altă discuție despre acea sumă. În momentul de față discutăm despre un ajutor de restructurare, ajutor care s-a dat impunându-se anumite condiții, au fost anumite angajamente luate. Banii aceia s-au dat pentru a se închide grupurile și unele trebuiau închise la finalul acestui an. Eu înțeleg că sunt anumite dorințe de a-și face imagine unii sau alții, dar, de la Ministerul Energiei în jos, niciun lider PNL nu are dreptul să discute, nu are credibilitate să discute despre Complexul Energetic Oltenia”, a declarat, la Radio Infinit, deputatul.