Weber nu vede rostul scandalului politic în cazul pasarelei: Situația trebuie să fie depășită

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, spune că autorităţile locale din Târgu Jiu trebuie să rezolve, fără scandal, problema pasarelei de la Artego. Social-democratul a declarat că, în acest moment, contrele dintre edilul Marcel Romanescu şi viceprimarul Aurel Popescu nu-şi au rostul.

Este foarte uşor să te joci cu vorbe şi să arunci vina în grădina altuia. Acum, cel mai important lucru este să existe acea conlucrare ca situaţia să fie depăşită. Că a fost sau nu un contract, că s-a discutat acum 10 sau 15 ani, realitatea este clară: această pasarelă, acest pod, trebuie reabilitate. Cel mai important lucru este că trebuie găsită o formulă ca gorjenii să nu sufere”, a declarat Weber.

În altă ordine de idei, Weber a afirmat că în curând va fi stabilit constructorul pentru varinta ocolitoare a municipiului Targu Jiu, iar în cel mult trei săptămâni va fi selectat un proiectant pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova. De asemenea, Drumul Naţional 67 D, ce leaga localitatile Târgu Jiu – Tismana – Baia de Aramă va beneficia de o reabilitare de încă 15 kilometri.

Firma Secol este singura interesată de lucrările de la centrura municipiului Târgu Jiu.