Toleranță ZERO! Doi tineri surprinși băuți la volan au fost reținuți de polițiști

Polițiștii gorjeni au reținut pentru 24 de ore doi șoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volan, unul dintre ei fiind implicat și într-un eveniment rutier.

‘Un bărbat de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, a ieșit de pe un pod și după ce a parcurs aproximativ 10 metri pe drumul comunal Ștefănești, din direcția Târgu Cărbunești către Ștefănești, a lovit cu partea din față a autoturismului un bărbat de 47 de ani, din Târgu Cărbunești, care se deplasa cu bicicleta pe contrasens”, a informat IPJ Gorj.

În urma impactului, biciclistul a suferit răni care au impus transportarea sa la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot zile acestea, tot în arest, pentru 24 de ore, a ajuns și un tânăr de 30 de ani din Mehedinți. Acesta a fost surprins sâmbătă, 31 august, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Ionești, având o concrentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu deținea permis de conducere.