1.000 de lei de la Cîrciumaru! Marele PSD și-a comandat sondaj la preț de târg sătesc

Sondajul intern al PSD este tardiv şi ineficient. Asta pare să sugereze fostul deputat Dan Ilie Morega, care nu vede în lista anunţată în presa locală un candidat capabil să unească taberele din PSD şi să câştige Primăria Târgu Jiu. Preşedintele Institutului de Investigaţii Publice şi Politice Gorj a declarat că studiul nu va fi unul obiectiv, iar votanţii ar fi trebuit să cunoască, la acest moment, programul viitorilor candidaţi în municipii ai social-democraţilor.

“Probabil, cine a plătit o să şi comande cam cine să iese. Nu va fi un sondaj de opinie principial. Am înţeles că sondajul a costat 1.000 de lei. Probabil, la nivelul plăţii, va ieşi şi sondajul de opinie. Organizaţia municipală are candidaţi, doi viceprimari. Nu prea cred că Florescu ar putea uni taberele din PSD. Este discutabil. Ei trebuiau, la ora actuală, pentru oraşe, şi în special pentru cele două municipii, Târgu Jiu şi Motru, să aibă candidaţi foarte clar stabiliţi, în aşa fel încât candidatul să fi ieşit cu programul în mass-media, să-i înştiinţeze pe oameni ce va face în interesul lor”, a declarat Morega la Radio Infinit.

Nu este prima dată când  fostul parlamentar avertizeză PSD-ul că nu tratează cu importanța cuvenită candidaturile pentru cele două municipii.