Tudose îi cere lui Ponta să plece din Pro România: Nu ai vrea tu, Victore, să-ţi dai demisia?

Mihai Tudose, europarlamentar ales pe listele Pro România, îi cere lui Victor Ponta să îşi dea demisia şi să nu mai planifice excluderi din partidul pe care l-a înfiinţat. Alesul de la Bruxelles arată că fostul preşedinte PSD are acelaşi comportament ca al lui Dragnea şi caută să îi execute politic pe cei ce nu se aliniază la poziţia lui, mai mult, negociază în nume propriu, fără să respecte forurile statutare.

”Şcoala lui Dragnea…

Adică cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobiului public, acuzat de trădare, înfierat, defiinţat, etc. Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut şi ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ”părerea” liderului – unic- şi absolut – care – numai – el – are – soluţii – bune.

Nici eu nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în acele momente… nu au fost convocate. Am avut, în schimb, episodul opinia liderului… Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă şi primele poziţii de conducere în partid). Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacşu, acuzându-l că negociază cu Orban… (acuzaţie nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem). Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul… Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelaşi lucru… şi ieri era revoltat că eu am plecat de la guven de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid şi de la guvern pe Facebook… şi încă nu ne-a spus de frica cui… În condiţiile în care toooooate ”negocierile” duse de Victor în ultimul timp (absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eşuat, în condiţiile ăn care eşti foarte deranjat că nici cei mai apropiaţi colegi din conducerea Pro România nu-ţi împărtăşesc strategiile… nu ai vre tu, Victor, ca în loc să ameninţi cu excluderi şi schimbări de preşedinţi de organizaţii, de excluderi de membri fondatori şi oameni care au contribuit decisiv la ce e azi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-şi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm…”, a scris, pe facebook, Tudose.

Articolul precedentAu semnat CCM-ul. Salariaţii din Sănătate şi-au securizat drepturile câştigate pentru următorii doi ani
Articolul următorIntră şi propietarul la apă: Băut şi fără permis, la plimbare cu maşina altuia.