Romanescu: Eu arăt pe teren, Weber și Florescu să spună ce au făcut pentru Târgu Jiu

Odată cu apropierea anunțatei date a alegerilor locale, întâmplător sau nu, candidați și reprezentanți ai mai multor partide se concentrează pe atacarea primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, tot anunțând electoratul (cetățenii orașului) că urmează să prezinte și proiectele după care vor să guverneze capitala Gorjului. De neînțeles, scrutinul trebuia să aibă loc în luna iunie, deci, în mod firesc, programele și proiectele trebuiau să fie de multișor puse la punct și prezentate alegătorului. Până atunci, zilnic, prin atacuri și acuzații concentrate se caută punerea la zid și sufocarea mediatică a actualului primar, fapt care ar trebui să țină locul programelor și proiectelor care, iată, cel puțin până în acest moment nu există.

Marți, 4 august, a fost, din nou. rândul lui Mihai Weber, liderul PSD Gorj, să caute să îl descrie într-o ipostază negativă pe primar. Acesta a spus că Romanescu o să arate o foaie albă alegătorilor, atunci când va trebui să prezinte realizările. Edilul a replicat și a arătat că situația stă exact invers, în Târgu Jiu sunt investiții și demersuri concrete, palpabile, în timp ce în dreptul parlamentarilor PSD de Gorj nu se regăsește nimic pentru oraș și oamenii din municipiu.

 

Îi las să rămână cu convingerea, rezultatul va fi altul. Vreau să demonstrăm, în teren, ceea ce putem face, să vedem exact ceea ce spun cetăţenii municipiului Târgu Jiu. În niciun caz nu mă interesează opinia politicienilor, mă interesează ce spune cetăţeanul, asta este cel mai important pentru mine. (…) În niciun caz nu o să vin cu foile cu care o să vină parlamentarii Partidului Social Democrat. N-au făcut nimic pentru cetăţenii acestui municipiu. Domnul Weber şi candidatul lui la Primăria Târgu Jiu ar trebui să-şi prezinte realizările şi după aceea putem să discutăm. Legat de Târgu Jiu, aveau un singur obiectiv stabilit împreună, acela de a rezolva descongestionarea traficului din zona ultra-centrală, prin transferarea a două serviicii, Permise şi Paşapoarte în clădirea de la Drăgoieni. Nici măcar atât nu a putut face reprezentantul lor din teritoriu”, a spus, la Radio Infinit, Romanescu.

 

Articolul precedentTârgu Jiu: Eveniment rutier în apropierea Castelului de Apă
Articolul următorTermen limită pentru ajungerea tabletelor la copii. Guvernul promite și laptopuri