A dat alarma! Mobilizare maximă, după ce o gorjeancă a reclamat că a fost sechestrată și amenințată cu moartea. A primit amendă, sesizarea era o farsă

O gorjeancă în vârstă de 34 de ani, din Telești, a declanșat o amplă acțiune a autorităților, după ce, duminică seara, a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată și amenințată cu moartea. Mobilizarea a fost imediată și masivă, dar, la finalul acțiunii, s-a dovedit că respectiva a făcut o farsă, în urma unei provocări din timpul unui joc.
Femeia a fost amendată cu 4.000 de lei.

 

La data de 26 martie a.c., ora 20.42, poliţiştii din cadrul  Poliţiei oraş Baia de Aramă au fost sesizaţi telefonic de o persoană necunoscută cu privire la faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea, ulterior terminalul mobil fiind închis şi nu s-a mai putut relaţiona cu persoana care a făcut sesizarea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Baia de Aramă care în urma verificărilor efectuate au stabilit că terminalul mobil de pe care s-a făcut apelul apare localizat pe o stradă din oraşul Baia de Aramă, iar din datele obţinute a fost identificat un imobil unde s-ar fi putut afla persoana în cauză. Având în vedere caracterul sesizării poliţiştii au pătruns  în imobilul respectiv, unde au  identificat şase persoane printre care şi o femeie de 34 de ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj. Aceasta a relatat poliţiştilor că în  urma unei provocări primite în timpul unui joc, a apelat nejustificat  Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de pe telefonul mobil al unei alte persoane şi a sesizat faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea, aspecte neconforme realităţii”, a transmis IPJ Mehedinţi.