A deranjat părinți grei de copii cu patimi urâte: Jurnalistă din Craiova, citată de procuror pentru a-și dezvălui sursele

Ana-Maria Gebăilă, jurnalistă din Craiova, a fost chemată la procuratură pentru a-și dezvălui sursele în urma unui material ce viza isprăvi ale unor „beizadelele” din Bănie
Aceasta a relatat că a fost citată ca martor, procedeu juridic în urma căruia „ești obligat să juri că spui tot ce știi, în vreme ce ca inculpat poți sa refuzi să faci vreo declarație”.

 

‘Când beizadelele din Craiova, și nu numai, umblă drogate și băute la volan, organele scot căpșoarele și răspund cu <<da, să trăiți>> la smiorcul tăticilor și mămicilor afectați de <<tupeul>> ziariștilor care își permit să scrie despre evenimentele din oraș.

Le fac dosare penale jurnaliștilor și le cer, sub jurământ, fiindcă sunt citați ca martori (LOL), să răspundă la întrebări precum: de unde ai avut INFORMAȚIILE? CINE ți le-a DAT? CÂND? sub ce formă? Cercetata penal sunt eu, cu nume și prenume, și toate organele de poliție din galaxie, pentru scurgere de informații, divulgarea de secrete etc. Ce să mai, ca în filme. Cu proști!

Un procuror din România, țară membră UE, mă constrânge să îi spun, sub jurământ (la audieri, ca martor ești obligat să juri că spui tot ce știi, în vreme ce ca inculpat poți sa refuzi să faci vreo declarație, pentru ca orice spui poate fi folosit împotriva ta) cine sunt sursele mele jurnalistice. Da’, cine, Doamne iartă-mă, ține minte toate bârfele și știrile despre toate mizeriile din Craiova?! Eu, NU.Nu mai băgați presa în dubă pentru cai verzi pe pereți. CEDO, here I come!
P.S. Pentru infracțiunile de mai jos sunt cercetată. Cică tot MAI-ul, în frunte cu Lucian Bode însuși, îi dă lu Gebăilă, de la Craiova, informații. Mă adoră, ce să fac!?”, a relatat jurnalista. 

Foto Facebook

Articolul precedentFCSB – CSU Craiova, în prima etapă din play off. Programul complet al meciurilor din SuperLigă
Articolul următorTârgu Jiu: Tâlhărie comisă de trei adolescenți! Mascați cu cagule, au pătruns într-o locuință și au smuls telefoanele din mâinile a trei minori