A încercat să se sinucidă când s-a depistat că stătea cu cadavrul tatălui în casă

 

Un bărbat de 50 de ani încercat să se sinucidă când s-a descoperit că ținea, de mai multe săptămâni, cadavrul tatălui în casă. S-a întâmplat vineri, în comuna Banloc, Timiș, după ce fratele a sesizat polițiștii, imediat ce nu i s-a permis să îl vadă pe senior.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Deta au fost sesizați, prin apel la 112, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cu privire la faptul că fratele acestuia nu-i permite să își vadă tatăl vitreg, existând posibilitatea ca acesta să fie mort.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Banloc, fratele apelantului, refuză să permită accesul altor persoane, atât în curtea imobilului, cât și în casă. A fost prezent și un echipaj de pompieri din cadrul Stației Deta, cu sprijinul căruia s-a reușit pătrunderea în imobil. În acel moment, bărbatul de 50 de ani a încercat să se sinucidă, provocându-și mai multe plăgi deschise la nivelul gâtului și mâinilor, fără a-și pune viața în pericol. În casă a fost găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 66 de ani, tatăl vitreg al celor doi bărbați”, a transmis IPJ Timiș.

Cadavrul era în stare avansată de descompunere, iar medicii legiști vor stabili cauza morții.

 

Articolul precedentPutin pregătește Belarusul pentru extinderea războiului: Rusia va livra rachete capabile să fie dotate cu focoase nucleare
Articolul următorTănase: PSD și PNL se înțeleg perfect, pe sub masă își împart prada. Vor să rupă coaliția înainte de alegeri