A plouat, Târgu Jiul tot fără apă. Reacţie a primarului Romanescu

Problemele cu apa continuă la Târgu Jiu, chiar dacă nu mai poate fi vorba despre seceta mult invocată. Cetăţenii nemulţumiţi au scris mesaje dure în care acuză sfidarea pe care o primesc din partea operatorului de apă-canal, iar primarul Romanescu a transmis un mesaj public.

APAREGIO continuă să inventeze scuze pentru lipsa presiunii apei în municipiul Târgu Jiu. Cum nu mai poate fi de vină seceta, acum sunt de vină ba firmele care execută diverse lucrări, ba oamenii care își udă grădinile. Înțeleg că s-au oferit să ducă apă cu vomă celor care îi deranjează cu telefoane.
Mâine seară avem posibilitatea sa vedem, cu subiect și predicat, modul în care administrațiile PSD, care s-au perindat în toți acești ani, au îngenuncheat județul Gorj. Vom vedea, cu dovezi clare, adevăratul nivel al bătăii de joc, al dezastrului la care s-a ajuns din cauza lăcomiei, a setei de putere. Totul documentat, prezentat în așa fel încât să înțeleagă oricine ce s-a întâmplat de fapt în județul nostru și mai ales în municipiul Târgu Jiu. Va fi atins, bineînțeles, și acest subiect aprins, APAREGIO, dar și altele cel puțin la fel de grave. Sper să realizăm cu toții că în acest fel nu mai putem continua și că nu mai putem da girul acestor adevărați stăpâni ai Gorjului”, a scris, pe facebook, Romanescu.