A reînceput Mititelu Show! Trică, pus pe liber de FC U Craiova

Eugen Trică nu mai este antrenorul FC U Craiova. După ce a promovat cu echipa în Liga a 2 și a efectuat pregătirea pentru sezonul competițional care stă să înceapă, tehnicianul pare să nu mai fie în grațiile patronului Adrian Mititelu.

Contractul dintre FC Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Trică a încetat astăzi, 24.08.2020.
Urmează ca, în scurt timp, să fie angajat un nou colectiv tehnic.
Pentru următoarele zile de provizorat, antrenamentele echipei vor fi conduse de către Vali David si Ovidiu Dănănae”, au anunțat, pe pagina de socializare, reprezentanții clubului.

Contactat de jurnaliștii ProSport, Trică a declarat că el se pregătește să meargă la antrenament, nu știe nimic despre încetarea colaborării cu FC U.

Cum să reziliez contractul? Zic ei că am fost dat afară, că a încetat contractul? Întrebaţi-i pe ei! Eu nu ştiu nimic! Eu mă pregătesc de antrenament, la ora 17 mă prezint la şedinţă. Să vedem dacă mă dau afară… Eu mă duc la echipă. Nu vreau să comentez dacă au existat divergenţe, ce vă spun sigur este că eu nu am semnat nimic ca să plec. Nu am discutat cu patronul Mititelu despre asta, nu ştiu ce are de gând. Acum mă gândesc la ce o să fac la antrenament”, a spus tehnicianul.

Nu cu mult timp în urmă, și Marcel Pușcaș, fost președinte al entității sportive, a fost pus pe liber.