Acuzații: Președintele PNL Gorj dorește să îngroape CE Oltenia. Are interese la Termocentrala Turceni, la Cariera Peșteana

Senatorul Iordache, președintele PNL Gorj, nu are niciun merit că angajații pe perioadă determinată trimiși acasă inițial au revenit la CE Oltenia, a declarat Gabriel Giorgi, directorul societății Medserv Min.

În context, șeful de la Medserv Min susține că liberalii au pus pe butuci mineritul din Gorj.

Senatorul Iordache nu dorește decât să îngroape Complexul Energetic Oltenia, pentru că are interese directe acolo. Ce a făcut el, a făcut în scop electoral, nimic altceva. Faptul că conducătorii din CEO au ajuns la concluzia că este bine să-i reangajeze pe oameni, ține de modul cum au reacționat cei care sunt în cauză, în speță angajații respectivi. Nicidecum nu este meritul lui Ion Iordache. Știți bine interesele lui Ion Iordache, care sunt legate de Termocentrala Turceni. Știți bine interesele lui Ion Iordache legate de exploatarea Carierei Peșteana, care abia așteaptă să se închidă. Acuma să nu-mi spuneți mie că Ion Iordache plânge de grija celor care sunt afectați de aceste disponibilizări. Dacă țin eu minte bine, planul acesta de restructurare este făcut de colegii domnului Iordache. Ştiți bine că a fost semnat undeva în 2022, aprobat în Directoratul Complexul Energetic Oltenia, care la vremea respectivă era populat doar cu membri PNL. Direcția este dată de către colegul de partid al domnului Iordache, domnul Virgil Popescu, care știți bine cât de mult rău a făcut Complexul Energetic Oltenia. Nu-mi spuneți că a venit domnul Iordache pe un cal alb și, gata, a convins lumea să nu mai dea oameni afară”, a spus, la Radio Infinit, Giorgi.

Articolul precedentȘoferii își vor primi permisul înapoi dacă analizele antidrog nu sunt finalizate în 72 de ore
Articolul următorGeoană: Avem nevoie de o armată puternică, de renașterea producției de apărare din România