Adi Cîmpeanu nu riscă să piardă Runcu și îi spune ”pas” lui Cîrciumaru

Preşedintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, se tot chinuie se găsească omul cu șanse să-l bată pe Marcel Romanescu. Social-democraţii au luat la puricat instituţiile publice şi primăriile din judeţ pentru a depista un candidat cu potențial. Sondaj după sondaj, edilul în funcție își întărește poziția, fiind vizibil în răspunsul cetățenilor faptul că Romanescu capătă experienţă în actul de conducere. Între timp, Cârciumaru îşi face scenarii şi a avansat varianta Adi Cîmpeanu, deşi primarul din Runcu spune că nu își dorește o candidatură la Târgu Jiu. Varianta Giorgi pare să fie deja abandonată de liderul PSD, iar celebrul sondaj se face dar nu prea. Nimeni nu a spus cine se ocupă, când a început/începe oficial, este tot mai clar că, deja, celebrul sondaj înseamnă alegerea lui Florin Cîrciumaru. Lucrul acesta îl va consta, parte din PSD Gorj așteaptă doar un semn de slăbiciune al senatorului.

Deşi a refuzat diplomatic oferta lui Cîrciumaru,  realizând că poate pierde și Runcu, Adi Cîmpeanu spune pentru electorat că ar fi sprijinit de toți colegii din Târgu Jiu, dar cunoaște foarte bine tensiunile, orgoliile și frustrările din organizație . Cîmpeanu i-a dat deja lovitura lui Cîrciumaru, acesta declarând că nu există diferenţe între a administra Runcu şi reşedinţa judeţului Gorj, ceea ce este, vădit, o mare gafă a unui om care spune că se pricepe la a manageria o localitate.

“La momentul acesta, nu mă interesează Primăria Târgu Jiu. Mai este mult până în 2020 şi sunt convins că PSD are multe resurse ca să poată desemna o persoană capabilă să câştige  în municipiul Târgu Jiu. Nu e vorba de teamă, e vorba că eu sunt ales primar aici, voi candida în continuare aici, o să vedem ce o să mai fie până atunci. Din punctul meu de vedere, nu e niciun fel de diferenţă, este mult mai mult de muncă, dar  să nu uităm că şi comuna Runcu este una destul de mare. Dacă aş fi hotărât să candidez la Târgu Jiu, nu m-ar speria. Dacă-mi doresc să fac treabă, fac, indiferent de sacrificiile pe care le fac, indiferent dacă trecem prin ploaie, prin nămol, prin zăpadă. Nici în 2008 nu mi-a dat nimeni nici o şansă când am candidat la Primăria Runcu”, a declarat, la Radio Infinit, Cîmpeanu.