Așteaptă ministerul de la Dragnea: Chef de pomină sau încă un joc de popa prostu’?

Social-democrații gorjeni ar putea sărbători astăzi preluarea unui minister. Potrivit unor declarații mai vechi ale senatorului PSD de Gorj Florin Cîrciumaru, președintele organizației județene, ziua de luni, 19 noimbrie, ar putea fi una cu adevărat deosebită. Comitetul Executiv Național al PSD se întrunește și, potrivit unor informații, se va discuta și remanierea guvernamentală. Cîrciumaru spunea, la începutul lunii octombrie, că în urma acestei acțiuni este posibil ca și Gorjul să aibă un ministru plin. Senatorul a mai vorbit și în trecut despre promovări politice, dar posturile de seccretar de stat promise colegilor de la Târgu Jiu au rămas la nivel de promisiuni neonorate.

”Se va trece la remanieri și este posibil ca unul dintre parlamentarii gorjeni să ocupe un post de ministru. Eu l-am susținut mereu pe domnul Weber pentru o astfel de funcție”, dezvăluia fostul primar al municipiului Târgu Jiu. Acesta a continuat cu o scurtă relatare de la o întâlnire a sa și a lui Weber cu Dragnea, prin care căuta să întărească afirmația făcută. ”Măi băieți, sunteți doi oameni maturi, cu pretenții de a fi miniștri”, le-ar fi zis liderul național, cerându-le să reinstaleze liniștea în PSD Gorj.

Conform discuțiilor din lumea politică locală, deputatul Mihai Weber ar viza funcția de ministru al Apărării, făcând, astfel, pasul înainte din postura actuală, cea de președinte al comiseie SIE.

 

Articolul precedentZodiile care vor avea șansa îmbogățirii în 2019
Articolul următorAdi Cîmpeanu nu riscă să piardă Runcu și îi spune ”pas” lui Cîrciumaru