Adrian Mititelu jr.: Vom avea buget la nivelul primelor 3-4 echipe. Suntem Universitatea, istoria ne obligă!

F.C. Universitatea Craiova 1948 dă semne că nu se va mulțumi cu o simplă prezență pe prima scenă a fotbalului din România. Adrian Mititelu jr., cel care public ține frâiele clubului, a anunțat că juveții vor beneficia în curând de o bază de antrenament de 5 stele și de un autocar la nivelul echipelor cu pretenții de Liga Campionilor.

Mai mult, șeful de la FCU precizează că, pentru sezonul 2021/2022, echipa va avea un buget la nivelul primelor 3-4 clasate din Liga 1.

 

Dacă am investit 8 milioane în acești 4 ani, credeți că am făcut-o pentru a investi doar două milioane acum? Ne-am asumat ce bani vom cheltui, până clubul se va autofinanța într-o zi. E necesar să investim o sumă măricică, la nivelul primelor 3-4 clasate. Suntem Universitatea și istoria ne obligă!

Nu am avut timp de o analiză financiară să vedem exact de ce sumă dispunem. Dacă se va permite accesul fanilor, am putea încasa între 1,5 milioane și 2 milioane de euro din bilete, plus drepturi TV, plus sponsori. Am avea asigurat un buget de 6 milioane de euro. Sunt discuții cu niște sponsori, dar nimic concret. N-am avut timp să intrăm mai mult în detalii, a spus, pentru gsp.ro, Adrian Mititelu.

 

Dincolo de bugete și condiții de pregătire, în spațiul public se vehiculează că antrenorul Eugen Trică va fi înlocuit cu Adrian Mutu, iar Marcel Pușcaș, fost președinte la FC Universitatea, ar urma să revină în club.