Fanii au rămas interziși! Ce antrenor a numit Becali la FCSB

Gigi Becali a anunțat, vineri, că noul antrenor principal la FCSB este Dinu Todoran. Patronul roș-albaștrilor a precizat că înțelegerea cu tehnicianul în vârstă de 42 de ani este una certă, fără cale de întoarcere.

Am ales antrenor un om cuminte, am ales pe criteriu de om cuminte, L-am ales pe Dinu Todoran. L-a sunat Meme, pentru că voiam să îl punem la Academie, și i-a zis că e sărbătoare mare că nu poate să vorbească, pentru că e la biserică. Dacă e la biserică, atunci nu îl mai punem la Academie, îl punem la prima echipă. A semnat! Am zis: Păi, atunci, dacă e la biserică, nu îi mai propune pentru Academie, propune-i să fie antrenor la prima echipă.

Voi mă știți pe mine cum sunt și o mai repet ca să fie clar: eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe cea umană. Așa fac eu și mi-a mers bine în viață așa. Eu vreau să câștig cu un om bun. Decât să câștig cu un om rău, prefer să pierd cu un om bun”, a spus, la Digi Sport, Becali.

Dinu Tudoran va fi la prima provocare ca antrenor principal la o echipă de Liga 1. Acesta a mai stat 7 etape pe banca celor de la Voluntari, în calitate de interimar, în sezonul 2016-2017. Ulterior, Dinu Todoran a pregătit echipa U19 a echipei ilfovene până în 2020, iar la începutul acestui an a antrenat-o pe CSM Slatina.