Adrian Tudor a dat o posibilă ”cheie”: Un om de afaceri, candidatul PSD pentru Târgu Jiu?

Social democraţii gorjeni încă aşteaptă rezultatul sondajului care le va da o idee despre popularitatea potenţialilor candidaţi de la Primărie. Pretendenţii la fotoliul de edil-șef au fost lăsaţi în ceaţă de propria conducere. Prim-vicepreşedintele PSD Târgu Jiu, Adrian Tudor, a admis că persoanele incluse în sondaj nu ştiu nici cel mai mic lucru despre criteriile pe care le-au urmărit liderii de la Gorj. Viceprimarul a spus însă că Mihai Weber, Cosmin Popescu şi Florin Cârciumaru trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru cum au alcătuit cei de la UCB “chestionarul”.

“Şi eu sunt curios să văd ce întrebări sunt. Dacă s-a pus întrebarea ‘Cu cine aţi vota pentru funcţia de primar?’ e irelevantă pentru că aia e o intenţie a momentului actual. Pe mine mă interesează se vedem notorietatea, gradul de încredere al cetăţenilor. E important să vedem pe ce tip de persoană putem construi un proiect pentru primărie în 2020”,  a declarat Tudor.

Actualul lider municipal crede că s-a bătut prea mult monedă pe sondajul UCB şi îşi menţine părere că o altă măsurătoare, mai complexă, va desemna candidatul social-democraţilor la viitoarele alegeri locale.

“Acest sondaj nu va stabili nimic, decât o imagine de ansamblu, nu va stabili candidatul, cred că s-au forţat lucrurile. Vor fi şi sondaje care vor măsura notorietatea personalităţilor din Târgu Jiu, noi trebuie să gândim şi o listă de consilieri şi o echipă de comunicatori la nivelul municipiului. Măsurăm de la sportivi, oameni de artă, medici, profesori, oameni de afaceri. Vor fi şi oameni din afara partidului în acest sondaj care va urma. Cred că era bine de consultat organizaţia municipală”, a mai spus viceprimarul municipiului Târgu Jiu.