Adrian Tudor și Aurel Popescu, avertizați cu instanța: Nu le permit să își bată joc de mine!

Parcarea Rodna din Târgu Jiu provoacă insomnii în continuare. Sunt oameni ce nu au tihnă atâta vreme cât acel teren nu este administrat de ”cine trebuie”, exclus de Primăria din localitate. De cetățeni. După scandaluri publice în serie, politicienii au dat impresia că îşi vor înfrâna ieşirile prin care sfidează inteligența populației. Mai mult, își vor vedea de rezolvarea problemelor urbei pentru care au primit mandate de demnitate publică. Nici gând, se sugerează deszăpeziri mărunte care ar fi costat 300 de milioane de lei vechi și îmbogățirea unor oameni de afaceri din același partid cu primarul Romanescu. Astfel de poziționări sunt rostogolite profesionist, se caută obținerea de capital politic și, cel mai arzător, redobândirea controlului asupra parcării.

”Pentru o jumătate de oră, cetățeanul plătește un leu, din care în primă fază rămâneau la primărie 61 de bani, acum rămân 53 de bani, pentru că diferența merge pe un tichet care putea fi ocolit foarte ușor dacă se folosea un sistem performant”, a spus viceprimarul Aurel Popescu.

”La un leu cât plătește cetățeanul, jumătate ajunge la firma PNL-ului”, a strigat, în ședința de Consiliu Local, celălalt viveprimar, Adrian Tudor.

Bani și interese. Acesta este mesajul ce trebuie să ajungă la populație, ”mii de ștampile” care trebuie să mai înțeleagă că anumite persoane se dau de ceasul morții de ceva vreme pentru că nu mai pot administra în PIERDERE parcarea Rodna. Pierdeau bani zilnic și nu pot trăi fără asta, își vor afacerea înapoi.

Firma acuzată că ar face bani din înțelegerea cu municipalitatea este TDS Orsta Prod SRL, a consilierului liberal Gheorghe Orzan. Atât a fost de ajuns pentru a se vorbi de afaceri, despre banii cu care s-ar pricopsi unii din colaborările cu municipalitatea. Cine este firma, ce activitate a avut în Gorj și Târgu Jiu, care sunt cu adevărat datele economice, nici nu a mai contat.

”Firma mea are 25 de ani vechime și de peste 12 ori a luat locul I în Gorj în topul firmelor pe domeniu de activitate. Acolo, în Piața Centrală, a fost achiziționat un sistem de pontaj care funcționează cu tichete… Acesta sunt cumpărate de la importator. Prețul unui tichet, fără TVA, este de aproape 31 de bani. Eu facturez la 33 de bani. Este vorba de 2 bani și ceva, impozabil. După ce dau costurile de transport, impozitarea acestor bani, rămân de doi bani, cum ar veni o vorbă din popor… Eu am peste 4000 de clienți numai pe aplicații fiscale, nu mi-am închipuit niciodată că o să fiu prins în astfel de discuții. Sper că în ceea ce mă privește, discuțiile se vor opri aici, în caz contrar îmi rezerv dreptul de a-mi căuta dreptatea. Cred că am căzut în mijlocul acestei dispute. Au ceva de discutat, viceprimarii, primarul, e treaba lor. Dar, să mă implici pe mine în aceste discuții, este un fapt grav. Să spui că eu iau 47 de bani,  este enorm. Eu vă arăt acte că este vorba de 2 bani. La un pachet de tichete, poate sunt 80 de lei. După ce dau toate costurile jos, nu știu dacă rămân cu 20 de lei”, a declarat, la Radio Accent,Orzan.

Acesta a revenit cu declarații la un alt post de radio local, unde a reiterat avertismentul cu acționarea în instanță în cazul în care viceprimarii vor mai face anumite trimiteri către firma sa.

”Se spune că firma lui Orzan încasează 44-47 de bani din prețul fiecărei ore de parcare, o afirmație tendențioasă… Nu le permit acestor vremelnici viceprimari să își bată joc de mine! ”, a tunat omul de afaceri.

 

 

 

Articolul precedentDe ce buget ar avea nevoie Pandurii pentru a se ”bate” la promovare
Articolul următorAdrian Tudor a dat o posibilă ”cheie”: Un om de afaceri, candidatul PSD pentru Târgu Jiu?