Adrian Tudor așteaptă desemnarea: Am o siguranță pe mine că pot să fiu candidatul PSD

După sondaje peste sondaje, Partidul Social Democrat ar putea apela la soluţia cea mai la îndemână pentru alegerile locale din 2020, de la Târgu Jiu. Deşi nu era numele cel mai vehiculat în urmă cu câteva luni, o candidatură a viceprimarului Adrian Tudor prinde tot mai mult contur. Liderul organizaţiei municipale a declarat mereu că este pregătit să intre în bătălia electorală, şi îşi menţine opinia că este cea mai bună soluţie pentru a “recupera” Primăria Târgu Jiu.

Am o siguranţă pe mine că pot să fiu candidatul PSD pentru primăria municipiului Târgu Jiu.  Ştiu ce pot să fac, ştiu cum trebuie organizată campania, şi cred că sunt şanse. De ce nu?  Candidez pentru că am nişte proiecte pentru acest oraş, vreau să am un parteneriat cu cetăţenii oraşului pentru a realiza lucruri bune”, a declarat Tudor.

Aurel Popescu, Ciprian Florescu şi Toni Mihail Greblă au fost vehiculaţi de presa ca viitori candidaţi pentru 2020. Preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber, a precizat că a sondat o mulţime de nume, iar un răspuns ar putea veni chiar în această săptămână.

Articolul precedentA murit! Copil de 13 ani, a luat mașina tatălui și s-a izbit cu ea de un copac
Articolul următorNu mai fac banii de altădată: Deținuții din Penitenciarul Târgu Jiu ar munci, dar nu prea sunt solicitați