Adrian Tudor: Weber și Cosmin Popescu s-au temut că le iau partidul, că apare al treilea lider cu greutate

Adrian Tudor, fost șef în PSD, a lansat încă un atac la actuala conducere a partidului. Acesta consideră că Mihai Weber și Cosmin Popescu nu și l-au dorit candidat la Primăria Târgu Jiu, pentru că nu au vrut un nou lider în formațiunea politică. Tudor este convins că ar fi câștigat fotoliul de edil, iar PSD și-a pierdut busola odată cu instalarea noilor lideri județeni.

Mergeam onest și cinstit în această campanie, știam ce am de făcut și nu aveam  nicio obligație față de nimeni. Eram pregătit să câștig, dar le era frică că le iau partidul, că apare al treilea lider în partid, cu greutate, cu legitimitate. Acum, pot să se bucure de acest partid în continuare. Pentru parveniții și PDL-iștii din PSD, partidul e doar o oportunitate, nu mai e un crez, nu mai au o doctrină. Bine mi-au făcut! Pentru că îmi văd de drumul meu. Partidul Verde e un proiect frumos”, a spus, la Radio Infinit, Tudor.

Ciprian Florescu a fost candidatul preferat de social-democrați pentru alegerile locale. Fostul prefect s-a clasat cu mult în spatele liberalului Marcel Romanescu.