Alegeri din pix? Deputatul ”de aia, pentru că parlamentarii merită pensii speciale”, vice la PSD Gorj

Media locală a prezentat diferite liste cu noua echipă de conducere a PSD Gorj, rezultat al alegerilor interne din cadrul Conferinței Județene. Toate cuprindeau 17 vicepreședinți, cu Ion Bîrcă, primarul din Turburea, cel care a renunțat la funcție uterior. Surpriză, pe pagină de facebook a PSD Gorj apar ”aleşi” 19 vicepreședinți, fără edilul-șef din Turburea. Printre ei și deputatul Elvira Șarapatin, cea care a spus că parlamentarii merită pensială pentru că: ”de aia! pentru că merită”

Listă vicepreședinți apărută pe pagina facebook PSD Gorj: Cîrciumaru Florin, Iriza Scarlat, Maioreanu Andrei, Milosteanu Gheorghe, Popescu Aurel, Birău Dănuț, Cîmpeanu Adi, Cătănoiu Emil, Cornoiu Sabin, Dumitrașcu Maria, Grigorie Petre, Hanu Dorin, Manta Claudiu, Mrejeru Marcela, Prunariu Mihai, Pungan Ovidiu, Elvira Șarapatin, Dumitrașcu Constantin Aurel, Roibu Dincă Petrișor.

Și în rândul membrilor BPJ apar nume ce nu au fost vehiculate în presă, în condițiile în care PSD Gorj nu a transmis un comunicat cu noile structuri de conducere.

Articolul precedentConsilier local: PSD nu o să-i găsească prea curând contracandidat lui Romanescu, se ceartă în interior
Articolul următorPonta nu crede că băncile vor acorda C.E. Oltenia creditul necesar cumpărării certificatelor CO2