Alin Văcaru – Pro România: Cei de la PSD nu m-au considerat partener. Au încercat să ne sperie candidații

Candidatul Pro România la șefia Consiliului Judeţean Gorj, Alin Văcaru, a anunţat care sunt priorităţile sale. Vrea înfiinţarea de asociaţii agricole pentru ca subvenţiile APIA să ajungă mai repede la cetăţeni. De asemenea, doreşte trei noi parcuri industriale în judeţ, pentru a atrage rapid investitori.

Este foarte mult pământ nemuncit, bucăţi de pământ unde oamenii nu beneficiază de acele subvenţii de la APIA, pentru că suprafaţa nu se încadrează. Unind oamenii într-o asociaţie, automat ar putea primi acele ajutoare de la stat şi ar putea să muncească colectiv, mecanizat, nu cu sapa, cum se muncea în trecut. Un alt proiect pe care vreau să-l implementez, dar tot împreună cu primăriile, vizează alte trei parcuri industriale. Se pot face inclusiv la Turceni, în zona Tismana-Padeş, atunci când vine investitorul să nu-i arăţi doar un câmp. Omul poate vrea să înceapă în două săptămâni de zile, nu să aştepte aprobări de la primărie ca să dezvolte o afacere”, a precizat Văcaru la Radio Infinit.

Fostul social-democrat exclude o alianţă cu partidul din care a făcut parte, în schimb Pro Romania este interesată, la Gorj, de colaborări cu PNL sau USR.

Vom face o alianţă cu cei care considerăm noi că vor binele judeţului. E normal să ne gâdim să facem o alianţă cu cei de la PNL, cei de la USR, pentru că, în această perioadă, foştii mei colegi de la PSD nu m-au considerat un partener. Dimpotrivă, în anumite comune au încercat să-mi sperie candidaţii, şi atunci nu putem avea o colaborare“, a mai spus Văcaru.

Articolul precedentIohannis: PSD a vrut să creeze o criză sanitară
Articolul următorNu a vrut să mai trăiască! Rudele nu l-au putut salva